10 Beste All-Inclusive Resorts in Europa

Wil je het stressvolle leven ontvluchten en even op adem komen in een luxe resort? Doe het dan goed en boek een kamer in een van Europa’s beste all-inclusive hotels. Wij hebben de 10 beste hotels & resorts voor jullie op een rij gezet. In resort nummer 4 MOET je geweest zijn!

10. Gloria Serenity Resort, Belek, Turkije

turkihe

Het Gloria Serenity Resort in Turkije is het meest luxueuze lid van de Gloria Hotels & Resorts keten. Het hotel ligt in de dennenbossen van Belek en beschikt over meer dan 450 meter strand. Het is gemaakt om een groot aantal faciliteiten te omvatten. Het resort heeft een moderne architectuur en een prachtige inrichting. Het strand met de luxe ligbedden is middels een brug te bereiken. Het prachtige Serenity Spa centrum is een van de beste in heel Turkije.

Er is zelfs een golfbaan aanwezig met twee 18-holes en een 9-holes golfbaan omgeven door prachtige uitzichten. Hier zal je verblijf altijd luxueus en ontspannend zijn, hoe je er ook voor kiest je dag te besteden. Het zwembad van het resort loopt zo’n beetje door het hele resort heen.

Of je nu op zoek bent naar heerlijke relax momenten of juist actief bezig wil zijn gedurende het verblijf, in dit resort is alles mogelijk! De kamers stralen klasse uit en in de restaurants is het genieten van bij het aperitief tot aan het dessert.

DIT MOET JE ZIEN