Gebruik deze simpele truc om je badkamertegels schoon te maken! Het is 10x krachtiger en effectiever dan chloor!

De badkamer schoonmaken is een klus waar veel mensen tegenop zien. Hoewel iedereen van een schone badkamer houdt, wil eigenlijk niemand dit klusje doen. Dit is precies de reden waarom de meeste mensen dure schoonmaakproducten aanschaffen. Deze producten kunnen goed werken maar bevatten ook chemische en giftige stoffen die voor serieuze gezondheidsproblemen kunnen zorgen.

Dit schoonmaak trucje is 10 keer effectiever dan chloor. In dit artikel leggen wij uit hoe je zelf een tegelreiniger maakt voor je badkamer die volledig natuurlijk is. Het beste van alles? Je hebt alleen maar drie goedkope en simpele ingrediënten nodig die iedereen wel in zijn keuken heeft liggen. Een ander voordeel van deze tegelreiniger is dat het zeer makkelijk te maken en te gebruiken is. Maar gelukkig is er een oplossing – een simpel trucje waarmee je je badkamer eenvoudig schoon houdt!

Je hebt de volgende ingrediënten nodig:

  • 8 eetlepels zuiveringszout
  • 4 eetlepels waterstofperoxide (zuurstofwater)
  • 1 eetlepel vloeibaar afwasmiddel

Alles wat je hoeft te doen is deze 3 producten met elkaar te mengen en je schoonmaakmiddel is klaar. Breng het mengsel aan op de tegels en voegen die schoongemaakt moeten worden. Laat het 5 tot 10 minuten intrekken en poets vervolgens met een schuursponsje en spoel af met water.

Het zuiveringszout zorgt ervoor dat al het vuil van je tegels en voegen wordt gescrubd. Waterstofperoxide heeft een blekende en reinigende werking. Door dit goedje worden de voegen in je badkamer weer stralend wit. Het afwasmiddel zorgt voor een frisse geur en het ontvet. En dat voor maar een paar euro! Ik ga dit zo snel mogelijk proberen. Vergeet dit handige artikel niet te delen met je vrienden op Facebook – ik weet zeker dat ze je dankbaar zullen zijn!