Eet iedere ochtend 1 banaan en drink een glas warm water. Je zult versteld staan van het resultaat!

Volgens velen is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag, maar de meeste mensen hebben geen tijd om te gaan zitten en iets gezond voor zichzelf te bereiden. We ontbijten onderweg, we gooien snel een kop koffie naar binnen en sommige mensen eten pas voor het eerst tijdens de lunch!

Natuurlijk is het overbodig te zeggen dat dit erg ongezond is. Het kost echt niet veel moeite om iedere ochtend een uitgebreid ontbijt te maken, bijna niemand heeft daar tijd voor. En om eerlijk te zijn, blijven we ‘s ochtends liever wat langer in bed liggen. Maar om de dag gezond te beginnen hoef je geen uren in de keuken door te brengen! Een goed ontbijt kan uit alleen een banaan en een glas warm water bestaan. De effecten die deze combinatie op je lichaam heeft, zijn gewoon onvoorstelbaar!

Iedere dag beginnen met een glas warm water en een banaan is één van de gezondste manieren om te ontbijten. En het heeft als bijkomend voordeel dat het ons heel gelukkig maakt. Het effect? Het is de gemakkelijkste manier om snel af te vallen.

Bananen stimuleren de spijsvertering en versnellen de stofwisseling. In combinatie met gezond eten, voldoende lichaamsbeweging en matig gebruik van alcohol zul je veel sneller afvallen. De kilo’s vliegen er als het ware af, we waren bijzonder verrast door het effect! Een groot voordeel van bananen is dat ze langdurig een vol gevoel geven terwijl ze de opname van de koolhydraten gedeeltelijk blokkeren. Ideaal, en nog altijd smakelijk ook! Ga je het ook proberen?

DIT MOET JE ZIEN