10 energiebesparende tips die iedere bewoner moet lezen

Onbewust verspillen we een hoop energie. Een gemiddeld huishouden gebruikt jaarlijks 3.300 kilowattuur elektriciteit. Bij een prijs van €0,20 per kWh, zorgt dat voor een jaarlijkse elektriciteitsrekening van €660. Dat is jammer en helemaal niet nodig! In en om je huis valt er een hoop te besparen op energiekosten. Hoe? Met behulp van onze energiebesparingstips natuurlijk!

droger

Hiermee kun je niet alleen het klimaat een handje helpen, maar ook veel geld besparen op je energierekening. De groenste energie is immers de energie die je niet verbruikt. Er zijn veel manieren om op je energieverbruik te besparen. Op de volgende pagina hebben wij 10 tips verzameld om energie én een hoop geld te besparen. Doe er je voordeel mee!

DIT MOET JE ZIEN
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!