Er bestaat een natuurlijke en simpele manier om te stoppen met snurken waar bijna niemand vanaf weet!

Ingrediënten:

Stukje verse citroen
1 5-cm groot stukje gember
2 appels
2 wortels

Instructies:

1. Maak al de ingrediënten schoon
2. Schil de gember en snijd in stukken
3. Snijd al de ingrediënten en verwijder het klokhuis van de appels en de zaden van de citroen
4. Voeg al de ingrediënten samen
5. Drink enkele uren voor bedtijd. Indien de smaak te sterk is, voeg een lepel honing toe.

stoppen met snurken

Citroenen kunnen moeilijk te eten zijn door hun zuurheid maar het is deze zuurheid dat het slijm afbreekt en het makkelijker maakt voor de sinussen om af te voeren. Gember bevat antibiotica, pijnstillende en anti-ontstekingseigenschappen. Deze worden vaak gebruikt om slijm in de neusholte en keel te verwijderen bij verkoudheid en griep.

Wortels zitten vol vitamine A, wat de huid en slijmvliezen die de neus, sinussen en mond bekleden, gezond houdt. Indien gecombineerd met vitamine C en E kan vitamine A longkanker en ademhalingsontstekingen helpen vermijden.

Mensen met voedselallergie en -overgevoeligheid vermijden best hun triggers aangezien deze overmatig slijm kunnen produceren in het spijsverteringskanaal en de luchtwegen. Het eten van bedoreven voedsel eten kan ook bijdragen tot snurken.

Vermijd ook roken, het eten van zuivelproducten, het nemen van spierontspanners en het drinken van alcohol, aangezien dit kan bijdragen tot het verergeren van de aandoening. Probeer, als uw probleem zeer ernstig is, voor het slapengaan een warme douche te nemen of gebruik een neti pot om de neusholte vrij te maken. Het is ook belangrijk om gehydrateerd te blijven zodat het slijm niet kleverig wordt, wat het moeilijker maakt om af te voeren.

DIT MOET JE ZIEN