2 druppels van dit in je oor en 97% van je gehoor herstelt zich. Zelfs mensen van 80 jaar en ouder worden enthousiast van deze eenvoudige remedie!

Helaas krijgen veel mensen op late leeftijd te maken met gehoorproblemen. Dit kan ervoor zorgen dat dagelijkse activiteiten ernstig bemoeilijkt worden. Denk maar eens aan het verkeer; als je last hebt van gehoorproblemen hoor je voertuigen minder snel aankomen. Hoewel de medische industrie tal van oplossingen aanreikt om gehoorproblemen te verhelpen, bestaat er ook een krachtig, zelfgemaakt natuurlijk medicijn dat zal helpen om deze kwaal te behandelen.

Deze remedie is zeer geschikt voor oudere mensen omdat je er tot 97% van je gehoor mee kunt recupereren. Tevens vind je het hoofdingrediënt gewoon in je keuken terug. Look is namelijk het hoofdbestanddeel van dit natuurlijk middeltje!

Ingrediënten:

  • 3 teentjes knoflook
  • Een beetje olijfolie
  • Een druppelaar
  • Gaas of watten

Instructies:

Om te beginnen pel en was je de look. Vervolgens druk je ze uit om het sap eruit te persen. Probeer zoveel mogelijk sap eruit te persen. Vervolgens meng je het sap en de olijfolie in een druppelaar.

Toepassing:

Doe al liggend 3 of 4 druppeltjes in je oor. Bedek je oor vervolgens met een gaasje of een watje. Blijf even liggen zodat het mengsel in je oor kan doordringen. Je zult versteld staan van de snelle werking! Vergeet deze handige tip tegen gehoorverlies niet te delen met iedereen die je kent!