9 gezonde voedingsmiddelen die eigenlijk ongezond zijn

Soms is het erg lastig om te beoordelen of bepaalde voeding nou wel of niet gezond is. Vaak worden we door middel van reclames en mooie verpakkingen op het verkeerde been gezet. Daardoor kan het zijn dat wanneer je bezig bent met afvallen, dit moeizamer gaat dan je had verwacht. Om je de moeite te besparen dit zelf uit te gaan zoeken, hebben we 9 voedingsmiddelen op een rij gezet waarvan je denkt dat deze gezond zijn, maar dat in werkelijkheid helemaal niet zijn.┬áNummer 7 zal je verrassen…

1. Sushi

Sushi

Ik ben zelf een grote fan van sushi en al helemaal van all-you-can-eat restaurants. Maar is sushi nou gezond of ongezond? Dat is een vraag die veel mensen die op hun voeding letten bezighoudt. Veel mensen denken dat sushi gezond is, maar dat valt in werkelijkheid vies tegen. Sushi draagt namelijk maar weinig bij aan onze gezondheid. Hoewel sushi een goede bron is van gezonde vetten (omega 3) en eiwitten, moet je er enorm veel van eten om aan de aanbevolen hoeveelheid van gezonde stoffen te komen.

DIT MOET JE ZIEN
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!