9 natuurlijke manieren om haaruitval tegen te gaan

Het is normaal dat je per dag gemiddeld 50 tot 100 haren verliest. Als je iedere ochtend haren in je borstel vindt wil dat dus niet meteen zeggen dat je kaal wordt. Dunner wordend haar en haaruitval komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Vooral de oudere doelgroep heeft vaak met haaruitval te maken. Maar iedereen wil natuurlijk het liefst een mooie en gezonde bos haar op hun hoofd.

borstel

Nu kun je ervoor kiezen om dure haarproducten en pillen te kopen, maar wist je dat er ook natuurlijke producten zijn die je kan gebruiken om haaruitval aan te pakken? Op de volgende pagina hebben wij er 9 voor je op een rij gezet. Let op: heb je extreem last van haaruitval, neem dan contact op met je huisarts.

DIT MOET JE ZIEN
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!