15 bijzondere hotels die je dit jaar zou moeten bezoeken

Mocht je ervan overtuigd zijn dat alle hotels op elkaar lijken en dat daar weinig eer te behalen valt, dan zou het toch verstandig kunnen zijn om eens een tripje naar onderstaande hotels te boeken. Wij presenteren graag een aantal bijzondere alternatieven voor een hotel overnachting: wat dacht je van een nachtje slapen in een gecrasht vliegtuig? Of wakker worden in een koraalrif, omgeven door scholen tropische vissen? Hier zijn de top 15 meest bijzondere hotels wereldwijd!

15. Jade Mountain Resort, St. Lucia

jade mountain resort

Met uitzicht over de prachtige Piton Mountains en is dit resort één van ’s werelds mooiste 5-sterren resorts. Vanuit je privézwembad geniet je met een cocktail in je hand van dit prachtige uitzicht. Dit luxe hotel ligt aan het strand, vlak bij Strand van Anse Mamin en Strand Anse Chastanet. Ook Turtle Reef en Church of the Assumption liggen binnen 3 kilometer afstand. Dit hotel beschikt naast een volledig uitgeruste spa over een restaurant en een fitnesscentrum. Er is ook een bar/lounge, een swim-up bar en een outdoor tennisbaan aanwezig. Hier wil je toch nooit meer weg?!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!