Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer

Kamerplanten zijn niet alleen mooi en sfeervol om te zien, veel hebben ook nog eens de handige eigenschap dat ze de lucht om je heen schoner maken. Een levende luchtverfrisser dus. Onze huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat we sneller te maken hebben met droge lucht en met te weinig zuurstof in onze kamers. Door de goede planten te plaatsen kun je dit tegengaan.

luchtverfrisser

Bovendien werken planten letterlijk als filters. Heel knap wat zij uit de lucht kunnen halen wat we normaal gesproken zouden inademen. Maar welke planten zijn nu juist bijzonder goed voor het leefklimaat in je huis? Op de volgende pagina hebben wij de 11 beste luchtzuiverende planten op een rij gezet!

DIT MOET JE ZIEN
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!