Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer

1. Klimop

Deze plant die vooral bekend is om te plaatsen in de tuin, is ook prima geschikt als luchtzuiverende plant binnenshuis. De klimop wordt vaak gebruikt als bodembedekker in publieke lobby’s of atriums, maar het is ook leuk om de klimop in een hangmandje te laten groeien. De klimop is namelijk goed in het verwijderen van formaldehyde, een stof die in vrijwel elk binnenklimaat voorkomt.

klimop-plant

Daarnaast kan de plant ook goed trichloorethyleen en benzeen opnemen uit de lucht. Deze stoffen worden gebruikt in bepaalde oplosmiddelen en benzine. Verder kan de klimop op veel verschillende manieren in huis staan. De plant kan overal in een simpele pot neergezet worden, maar zou ook ergens aan kunnen worden gehangen, zoals op bovenstaande foto te zien. Als je nog een stapje verder wilt gaan kan de plant ook aan een plantenmuur binnenshuis groeien.

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!