Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer

Kamerplanten zijn niet alleen mooi en sfeervol om te zien, veel hebben ook nog eens de handige eigenschap dat ze de lucht om je heen schoner maken. Een levende luchtverfrisser dus. Onze huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat we sneller te maken hebben met droge lucht en met te weinig zuurstof in onze kamers. Door de goede planten te plaatsen kun je dit tegengaan.

luchtverfrisser

Bovendien werken planten letterlijk als filters. Heel knap wat zij uit de lucht kunnen halen wat we normaal gesproken zouden inademen. Maar welke planten zijn nu juist bijzonder goed voor het leefklimaat in je huis? Op de volgende pagina hebben wij de 11 beste luchtzuiverende planten op een rij gezet!

DIT MOET JE ZIEN
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later? ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op DEZE manier gebruikt.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?