10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert

Onverklaarbaar gewichtsverlies, een aanhoudende hoest, vreemde bobbeltjes op je lichaam en veranderingen in de stoelgang. Het lijken vrij onschuldige kwaaltjes, maar je kunt deze en andere veranderingen in je lichaam maar beter niet negeren. Maar liefst één op de drie mensen sterft aan kanker. Vroege ontdekking van kanker vergroot de kans op genezing.

kanker-symptomen

Artsen weten al lang dat ze op deze 10 signalen van kanker moeten letten. Maar nu waarschuwt ook Cancer Research UK dat iedereen waakzaam voor deze symptomen moet zijn. Er gaan nog teveel mensen niet naar de dokter met een van deze vroege signalen die kanker aangeven, en dat kost miljoenen levens. Op de volgende pagina vind je een lijst van de 10 meest voorkomende symptomen die op kanker wijzen. Vooral nummer 7 mag je niet negeren!

DIT MOET JE ZIEN
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!