14 kankerverwekkende voedingsmiddelen die je elke dag eet – eet deze NOOIT meer!

1. Tomaten uit blik

Verse tomaten worden gezien als voedsel dat kanker zou moeten bestrijden. Het woord waar echter de nadruk op moet worden gelegd is verse. Bij tomaten afkomstig uit blik is het tegenovergestelde waar. De blikken waar de tomaten zich in bevinden, bevatten allemaal een chemische stof genaamd Bisfenol A, ook wel beter bekend als BPA.

tomaten

Uit een recent onderzoek blijkt dat blootstelling aan BPA invloed heeft op de genen in de hersenen van een rat. Er wordt nu hard gewerkt aan het verbannen van het BPA gehalte in blik zodat dit verschijnsel kan worden gestopt. Het hoge zuurgehalte van tomaten zou de BPA uit het blik halen waardoor de tomaten dit zullen absorberen. Het niveau van BPA in deze tomaten kan zelfs tot zo ver oplopen dat het sterk wordt afgeraden om deze aan kinderen te geven. Doordat producenten niet wettelijk verplicht zijn om aan te geven wat er in de verpakking van het product zit, zal je niet kunnen aflezen of het product BPA bevat of niet. Om zeker te zijn van je zaak adviseer ik je om verse tomaten te kopen.

DIT MOET JE ZIEN
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!