14 kankerverwekkende voedingsmiddelen die je elke dag eet – eet deze NOOIT meer!

Volgens doktoren zijn veel alledaagse voedingsmiddelen kankerverwekkend. Daardoor is het moeilijk voor mensen om te weten wat zij nu wel of niet mogen eten. In 2012 heeft de World Health Organization (WHO) 14 miljoen nieuwe gevallen van kanker geconstateerd. Dit nummer liep uit op meer dan 8.2 miljoen sterfgevallen verspreid over de hele wereld. De organisatie verwacht dat dit nummer binnen twintig jaar met zelfs 70% zal stijgen.

suiker

Misschien is het wel zo dat jij dacht er goed aan te doen om light producten te consumeren om je gezondheid te verbeteren. Helaas is het tegenovergestelde daarvan waar; light producten zijn eigenlijk één van de meest kankerverwekkende producten die er zijn. Dit is slechts één voorbeeld, op de volgende pagina volgt een lijst met 14 kankerverwekkende voedingsmiddelen die je absoluut NOOIT meer moet eten! Nummer 8 eten we allemaal, elke dag…

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later? ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op DEZE manier gebruikt.
13 dingen die je NOOIT in je vaatwasser mag stoppen Stop deze 13 dingen nooit in de vaatwasser, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!