12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren

Een koelkast is niet meer weg te denken uit onze keuken. Waar zou je anders je melk en yoghurt moeten bewaren zonder dat het de volgende dag niet meer te drinken is? Helaas blijft niet alles even vers in de koelkast. Sterker nog, het is soms zelfs gevaarlijk op een bepaald voedingsmiddel in de koelkast te bewaren. Deze 12 producten kun je beter ergens anders bewaren. Je zal verrast zijn door nummer 9…

1. Tomaten

tomaten

Tomaten worden vaak na het boodschappen doen gewoon in de koelkast gelegd, maar dat is niet zo verstandig. Dat geldt overigens voor elke tomatensoort dus niet alleen voor gewone tomaten, maar ook voor trostomaten, pruimtomaten, kerstomaten, gele tomaten, enzovoort. Door de koude lucht in je koelkast zal de tomaat niet verder rijpen waardoor hij zijn textuur en zoete smaak verliest. Eeuwig zonde! Je kan je tomaten dus beter uit de koelkast houden, leg ze bijvoorbeeld in je fruitschaal. Dat is niet alleen beter voor je tomaat, het ziet er ook nog eens leuk uit.

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!