12 verrassende toepassingen van kokosolie

2. Als rimpelvermindering en preventie

Als we ouder worden is het onvermijdelijk dat we rimpels krijgen. Gelukkig zijn er allerlei maatregelen die je kunt nemen om snel van die rimpels af te komen. Zo is kokosolie niet alleen een heerlijke oogcrème, maar ook een perfect middel tegen rimpels. Het hydrateert tevens de dunne huid en vermindert donkere kringen. Wrijf een klein beetje olie om je ogen en concentreer je op plekken met rimpels.

beste rimpelbehandeling, wat is een goede anti rimpelcreme, zuivere huid, rimpelbehandeling, wondermiddel tegen rimpels, anti rimpel behandeling, huidverzorging

Door een kleine hoeveelheid kokosolie op je gezicht aan te brengen, help je lijnen en rimpels te verzachten en de textuur van de huid te verbeteren. Je hebt voor elk ook maar een klein druppeltje nodig. Zorg ervoor dat je niet te veel gebruikt en dat deze olie niet in je ogen komt. Je krijgt dan een vettig laagje in je oog waardoor je een tijdje wazig zult zien. Niets ernstigs, maar echt fijn is het niet. Desalniettemin kun je kokosolie dus prima gebruiken om rimpels tegen te gaan!

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?