7 duurste horloges ter wereld (2016)

Voor veel mensen is een horloge slechts een item dat de tijd aangeeft, maar voor anderen is het meer dan een uurwerk waarop je kunt zien hoe laat het is. Horloges kunnen ook dienen als status symbool, verzamelitem en mode accessoire. Rijke mensen en beroemdheden kopen maar al te graag een horloge met een ‘kijk-naar-mij’ factor. Deze factor is al snel te behalen als het horloge een paar miljoen euro kostte.

watch

Wanneer we het hebben over kostbare uurwerken zullen de meeste mensen denken aan merken zoals Rolex aangezien deze horloges vaak tienduizenden euro’s kosten. Dat is echter niets vergeleken met de horloges uit deze lijst. Wij hebben een top 7 samengesteld van de allerduurste horloges ter wereld. Lees verder op de volgende pagina om de volledige lijst te bekijken!

DIT MOET JE ZIEN
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!