7 duurste horloges ter wereld (2016)

7. Louis Moinet, Meteoris ($4.6 miljoen)

De horlogemaker Louis Moinet is een van de grootsheden in de klok makende geschiedenis. Louis Moinet werkte nauw samen met de Franse klokkenmaker, Abraham-Louis Breguet. Horloges van dit merk werden gekocht en gedragen door vele beroemdheden. Thomas Jefferson, James Monroe en Napoleon Bonaparte waren klanten van het horlogemerk.

horloge, klok, luxe horloge, horlogemerk

Een zeer fascinerend model van de Louis Moinet is de Meteoris. Deze bestaat uit vier tourbillon uurwerken. Ze zijn voorzien van meteoor fragmenten van Mars, de Maan, Mercure en een asteroïde. Ook beschikken ze over een mechanisch zonnesysteem, dat ook dient als een display voor de vier uurwerken.

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!