7 voedingsmiddelen die je NOOIT opnieuw mag opwarmen

2. Champignons en andere eetbare paddenstoelen

Eetbare paddenstoelen, waaronder champignons, mogen nooit en in geen enkele situatie opnieuw opgewarmd worden. Paddenstoelen bevatten namelijk veel water en eiwitten, waardoor ze snel schimmelen en bederven – zowel rauw als gekookt. Je kunt paddenstoelen dus het best zo snel mogelijk na bereiding eten.

champignons

Warm je ze toch voor de tweede keer op, dan kun je last krijgen van zware spijsverteringsproblemen. Heb je toch nog champignons over en gooi je deze liever niet weg, maak dan enkel de hoeveelheid champignons klaar die je wil eten en eet je gerecht onmiddellijk na de bereiding. Je kunt er ook voor kiezen om bereide paddenstoelen in de koelkast te bewaren.

DIT MOET JE ZIEN
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!