8 voedingsmiddelen die de kleur van je ogen kunnen beïnvloeden

We dromen er allemaal wel eens van om lichtere of donkere ogen te hebben. Zou het niet geweldig zijn als wij onze oogkleur kunnen veranderen net zo snel als dat wij onze haarkleur kunnen veranderen? Het probleem is natuurlijk dat wij geen chemicaliën in onze ogen kunnen doen zonder dat daar serieuze consequenties aan vast zitten, zoals het verliezen van zicht. Het dragen van kleurlenzen is een manier om dit effect te kunnen verwezenlijken maar wie draagt er nou lenzen als het niet nodig is? Het is je van kinds af aan waarschijnlijk al verteld dat het onmogelijk is om de kleur van je ogen te veranderen en dat je het maar moet accepteren en blij moet zijn met wat je hebt.

kleurlenzen, gekleurde lenzen, contactlenzen, daglenzen, kleurlenzen op sterkte

Maar wat als ik je vertel dat wat jou je hele leven als is verteld, misschien niet helemaal waar is? Wat als er bepaalde voeding bestaat die de kleur van je ogen lichter of donkerder kan maken, of zelfs helemaal kan veranderen? Als je onderstaande voedingssoorten voor ongeveer twee maanden lang eet, zal je kleur van je ogen anders worden.

Of je het nou gelooft of niet, als je de kleur van je ogen wil veranderen kan je het natuurlijk gewoon proberen. Geen van deze voeding is schadelijk voor je gezondheid en sommige voedingsmiddelen zullen je gezondheid zelfs verbeteren! Je hebt dus helemaal niks te verliezen. Klik snel door naar de volgende pagina om erachter te komen welke 8 soorten eten de kleur van je ogen kunnen beïnvloeden! 

DIT MOET JE ZIEN