Plaats een glas water met zout, en azijn in je huis. Na 24 uur zul je zeer verrast zijn!

Het klinkt misschien herkenbaar. Je komt ergens aan en plotseling heb je het gevoel alsof je geen energie meer hebt. Je wordt een beetje duizelig en het enige wat je wilt doen is ergens gaan zitten. De reden dat je opeens geen zin meer hebt om iets te doen, is waarschijnlijk de negatieve energie dat door het huis stroomt. Jammer genoeg is het niet erg makkelijk om deze negatieve energie uit je huis te halen, maar gelukkig hebben we een idee hoe je dit probleem kunt aanpakken.

Dit heb je nodig:

  • Zout
  • Witte azijn
  • Een glas water

De manier om dit speciale middeltje te maken is als volgt: Mix het water, azijn en zout in een glas en plaats dit glas ergens uit het zicht, maar zeker niet ergens waar het gemakkelijk omver gestoten of er tegenaan gelopen kan worden. Bovendien is het belangrijk dat je het glas ergens plaatst waar je elke dag veel tijd doorbrengt en laat het daar 24 uur staan.

Als het glas 24 uur in je kamer heeft gestaan, zou je het zoutgehalte in het glas moeten meten. Als het erop lijkt dat het zoutgehalte is gestegen, moet je dit proces herhalen totdat het zoutgehalte daalt. Is dit een handige tip die je zelf wel eens wilt proberen? Deel het met je vrienden en misschien kunnen zij het ook wel gebruiken.