11 tips om voor altijd van rusteloze benen af te komen

Heb jij ooit te maken gehad met die verschrikkelijke krampen in je benen terwijl je in je bed lag? De pijn lijkt niet meer te stoppen en je probeert je benen te masseren in de hoop dat de pijn verdwijnt. Komt dit je bekend voor? Je bent niet de enige. Er zijn veel mensen op de wereld die iedere avond met deze spierkramp moeten leven. Dit gaat meestal gepaard met een onbeheersbare drang om te bewegen en een vreemd gevoel dat er iets beweegt onder je huid.

rusteloze benen, rusteloze benen syndroom, slaapproblemen, slapeloosheid, rusteloze handen, kramp in onderbeen tijdens slapen, restless legs, onrustige kuiten

Als deze symptomen je bekend voorkomen dan heb jij waarschijnlijk last van een neurologische aandoening genaamd Rusteloze Benen Syndroom (RLS). RLS komt meestal voor als je ‘s avonds in bed ligt, maar in sommige gevallen kan het ook overdag voorkomen. Op dat moment voel je een combinatie van jeuk, pijn en tintelingen bij je onderbenen. Soms kan deze pijn zelfs zich voordoen bij je dijen, voeten, handen en armen. Lees verder op de volgende pagina om erachter te komen welke 11 dingen je zullen helpen om van rusteloze benen af te komen. Ik wist niet dat nummer 8 echt hielp! 

DIT MOET JE ZIEN