16 tips tegen slapeloosheid die je nog niet wist

We weten allemaal dat een warme kop melk en een warm bad er voor horen te zorgen dat je ontspant voordat je naar bed gaat, maar velen van ons kunnen hierdoor nog niet in slaap vallen. Het is op zich niet zo’n probleem als je af en toe eens een onrustige nacht doormaakt, zo eentje waar je moeilijk in slaap valt, steeds wakker wordt, of wel slaapt maar ’s morgens niet verkwikt aan je dag kunt beginnen.

slapeloosheid

Maar het wordt behoorlijk onprettig als je regelmatig veel minder lang dan 8 uur onder zeil bent. Er worden, alleen in Engeland al, tien miljoen recepten voor slaappillen uitgeschreven en een enquête van Crampex heeft aangetoond dat maar liefst 86% van ons last heeft van slaapstoornissen. Maar je kan jezelf voor de gek houden om slaperig te worden door deze natuurlijke tips van experts te proberen. Op de volgende pagina staan 15 tips om voor altijd van slapeloosheid af te komen. Vooral de negende tip heeft mij erg goed geholpen!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!