Als je deze plant in huis hebt staan, zul je nooit meer last hebben van spinnen, insecten en fruitvliegjes

Niemand houdt ervan om spinnenwebben aan de muur en in de hoeken van het plafond te hebben. Natuurlijk is een schoon huis minder aantrekkelijk voor insecten dan een vies huis, maar zelfs als je het huis goed schoon houdt kun je insecten en ander ongedierte tegenkomen.

Het maakt niet huis hoe schoon je je huis, tuin of terras houdt, spinnen zullen altijd een weg naar binnen vinden en zich nestelen in het huis. Hoewel spinnen, insecten en fruitvliegjes niet gevaarlijk zijn, kunnen ze wel voor overlast zorgen. We snappen dat dit erg vervelend is en daarom hebben wij vandaag de ideale oplossing om op een diervriendelijke manier van deze beestjes af te komen.

Wist je dat spinnen en andere kleine insecten niet tegen de geur van munt kunnen? Het is daarom een goed idee om een muntplant in je huis neer te zetten, die ook nog eens goedkoop en makkelijk te onderhouden is.

Voordelen van de muntplant

  • Het houdt spinnen, fruitvliegjes en andere insecten ver weg
  • De plant heeft een sterk aroma en dient als natuurlijke luchtverfrisser
  • Goedkoop en makkelijk te onderhouden

Wist je dat spinnen en andere kleine insecten niet tegen de geur van munt kunnen? Het is daarom een geweldig idee om deze plant in huis neer te zetten. Dit is echter nog niet voldoende om van deze beestjes af te komen; hieronder lees je wat je nog meer met munt kunt doen om van insecten af te komen.

Munt heeft een sterke geur en zal je huis niet alleen beschermen tegen spinnen, maar ook tegen andere insecten en fruitvliegjes. Wij raden aan om een klein beetje pepermunt etherische olie te mengen met water en in een spray te doen.

Spuit dit mengsel vervolgens in alle donkere hoeken van je huis, terras, berging en alle andere plekken waar spinnen worden gezien. De aangename geur van deze spray zal dienen als een natuurlijke luchtverfrisser en houdt insecten, spinnen en fruitvliegjes op afstand. Tevens is deze spray onschadelijk voor de mens.

Vergeet deze handige tip niet te delen met je vrienden!