9 natuurlijke manieren om thuis je tanden witter te maken

Als je al lang niet meer naar de tandarts bent geweest, als je al vele jaren rookt of als je vaak koffie of ander donker gekleurde dranken consumeert, is de kans groot dat je tanden gaan vergelen. Gele tanden zijn zou niet bepaald aantrekkelijk en kunnen je zelfs onzeker maken. In deze lijst geven we je 9 nuttige en natuurlijke tips die je gegarandeerd aan witte tanden zullen helpen. Deze manieren kun je zelf eenvoudig thuis uitproberen zonder enig risico. Op deze manier hopen we dat je na verloop van tijd weer kan pronken met een stralende glimlach. Vooral het mengsel op pagina 6 doet wonderen voor je tanden!

1. Tanden bleken met aardbeien

aardbeien

In aardbeien zitten zuren die de tanden op natuurlijke wijze witter maken. Tanden bleken met aardbeien kan je op verschillende manieren doen. Je kunt een aardbei pureren en daarna uitsmeren over je tanden, maar je kunt ook een aardbei doormidden kauwen en vervolgens je tanden inwrijven met het binnenste gedeelte van de aardbei.

Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je tanden snel wit worden, daarnaast smaakt het ook nog eens lekker én het is nog gezond ook. Er is dus geen reden om het niet te proberen! De aardbei kan je daarna gewoon opeten, maar vergeet niet om je mond te spoelen met water om de vrijkomende bacteriën te verwijderen.

DIT MOET JE ZIEN