Traplift kopen of huren? 9 Waardevolle tips en adviezen die je MOET weten!

1. Traplift voor buitenzijde of voor de binnenzijde van je trap?

In de meeste gevallen wordt gekozen voor een traplift die langs de buitenzijde van je trap wordt gemonteerd. Deze traplift over het algemeen goedkoper dan de andere. Deze traplift beweegt zich langs rails, aan de buitenzijde van je trap en de leuning wordt verwijderd. Het type stoel is aan uw wensen aan te passen. Sommige trapliften zijn uitgerust met een ronddraaiende stoel en zijn zowel geschikt voor rechte trappen als voor draaitrappen.

trapliften-2e-hands

De meeste trapliften worden bevestigd met stevige bouten/schroeven in de treden van de trap. Er zijn ook trapliften die aan de binnenzijde van de trap kan gemonteerd kunnen worden. Deze trapliften nemen van het loopoppervlak naast de lift minder plaats in beslag dan een traplift langs de buitenzijde. De rails waarin deze traplift zich beweegt; worden immers aan de binnenkant van je trap geplaatst. De stoel draait automatisch mee met de wenteling van je trap. Soms is voor een bepaald type traplift een bouwkundige aanpassing nodig en kunt u soms met traplift van een andere leverancier deze kosten besparen. Lees tip 2 t/m 10 op de volgende pagina’s.

DIT MOET JE ZIEN
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?