13 dingen die je NOOIT in de vaatwasser mag stoppen

De vaatwasser is toch wel een van de beste uitvindingen van de afgelopen eeuw. Dit handige apparaat maakt ons leven een heel stuk makkelijker, zeker als we veel afwas hebben is het zo fijn om dat allemaal in de vaatwasser te stoppen. Vroeger moest je altijd goed oppassen wat je in de vaatwasser deed. Inmiddels mogen veel onderdelen in de afwasmachine.

professionele vaatwasser

Als je beschikt over een moderne vaatwasser, kun je er vrijwel alles in kwijt. Een gourmetset of pizzabord? Geen probleem. Hoewel de meeste producten een label hebben waarop staat of het product in de vaatwasser mag, kan je toch niet alles zomaar in de vaatwasser stoppen omdat bepaalde dingen stuk kunnen gaan of zelfs schadelijk zijn voor je afwasmachine. Op de volgende pagina hebben we 13 dingen op een rij gezet die je NOOIT in de vaatwasser mag stoppen. Vooral met nummer 8 moet je uitkijken!

DIT MOET JE ZIEN
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?