11 onverwachte manieren om Vaseline te gebruiken

Vaseline is echt zo’n product dat je vast wel ergens in een kastje hebt staan, maar je kan je absoluut niet meer herinneren dat je het ooit hebt gekocht. En laten we eerlijk zijn; Vaseline is niet het eerste product waar je aan denkt om mee te nemen in je make-up tas. Je bent vast in de veronderstelling dat Vaseline maar voor een paar dingen goed is. Maar wist je dat Vaseline eigenlijk een heel goed werkend beauty product is dat je voor veel doeleinden kunt gebruiken?

vaseline

Zo kun je er bijvoorbeeld make-up mee verwijderen of als alternatief voor mascara gebruiken. En het mooiste van alles is dat dit zalfje nog erg budgetvriendelijk is ook! Ben je benieuwd naar nog meer verrassende manieren waarvoor je Vaseline kan gebruiken? Lees dan snel verder op de volgende pagina, ik weet zeker dat je de manier op pagina 9 nog niet wist!

DIT MOET JE ZIEN
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!