12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken

1. Geef je huis een citroengeur

Je kunt citroen gebruiken om je huis een lekker geurtje te geven. Dit kun je doen door een pan met ruim water op het fornuis te zetten, hier een citroen in stukken in te doen en er vervolgens je favoriete, houtachtige, kruiden of specerijen aan toe te voegen en de pan op het kleinste pitje, zachtjes te laten koken. De stoom verspreid de geur van de citroen en wat je verder nog hebt toegevoegd.

citroen, pan, ethische olie, geurspray

Denk bijvoorbeeld aan rozemarijn, tijm of lavendel. Of wat denk je van kaneel, kruidnagels of steranijs? De laatste drie associeer ik met Kerst, maar wat kan jou dat schelen als je het gewoon een lekkere geur vindt? Bonus tip: Voeg een paar druppels vanille of pepermuntolie toe! Klik door naar de volgende pagina om te zien hoe je met behulp van eenĀ stofzuiger je huis binnen een mum van tijd heerlijk kunt laten ruiken.

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?