12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken

Soms wandel je iemands woonkamer binnen en word je gewoon weggeblazen door de heerlijke geur die er hangt. De geur is niet te sterk maar ook niet te zacht; hij is precies goed. Hoe komt dat? Het kan zijn dat de bewoners er geurkaarsen hebben staan of gebruik maken van een geurspray. Deze sprays bevatten echter wel stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de longen, dus waarom ga je zelf niet aan de slag om een paar natuurlijke alternatieven te maken?

luchtverfrisser

Er zijn natuurlijk duizenden geursprays om je huis een lekker geurtje te geven, maar omdat deze sprays vaak chemicaliën bevatten kan ik me voorstellen dat je deze liever niet wil gebruiken. Als je kinderen en/of huisdieren hebt, denk je er wel twee keer over om je woonkamer vol te spuiten met onbekende chemische stoffen. Gelukkig heb ik 12 natuurlijke manieren gevonden om je huis altijd lekker te laten ruiken, die je kunt vinden op de volgende pagina. Tip #10 is echt een aanrader!

DIT MOET JE ZIEN
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!