Welke veer vind je het mooist? Het antwoord onthult iets over je persoonlijkheid!

Verschillende persoonlijkheden zijn geïdentificeerd en gecategoriseerd volgens verschillende parameters. Sommige psychologische onderzoekers hebben dit gedaan op basis van de kleur- en vormtheorie. Hierdoor werd een simpele tekst ontwikkeld die bepaalt welk soort persoonlijkheid je hebt. Je hoeft gewoon één van de vijf veren te kiezen die in de afbeelding verschijnen en dat zal bepalen hoe je bent.

Kijk naar de vijf veren in onderstaande afbeelding, observeer zorgvuldig hun kleur en vorm. Welke trekt het meest jouw aandacht? Als je reeds zeker bent dat je je favoriet hebt gekozen dan ben je klaar om het resultaat te lezen dat geheimen omtrent jouw persoonlijkheid zal onthullen.

veren

Veer 1
Vrede en harmonie integreren je omgeving. Jij houdt van vredig en vredige mensen omdat je jezelf zo definieert. Je bent een nobele ziel die ervan houdt om anderen te helpen en nooit nee zegt als het gaat om hulp aanbieden. Het is niet moeilijk voor jou om met anderen om te gaan, maar je doet dit het liefst met mensen met gelijkaardige smaak en interesses. Sommige zullen denken dat je een zwak persoon bent, maar de realiteit is dat je weet hoe je vriendelijk kunt zijn tegen iedereen. Je hebt veel vrienden door je vermogen om degelijk en vriendelijk te zijn.

Veer 2
Het past je makkelijk en je leert snel. Je bent een perfectionist en je probeert steeds het beste van jezelf te geven. Maar dit verwacht je ook van anderen. Je bent heel slim en vasthoudend. Ook al geniet van de momenten die je spendeert met je vrienden. Deze momenten isoleren je vaak, omdat je graag tijd aan jezelf besteed. Tijd om jezelf te leren kennen. Dat is niet een slecht iets, maar vertel aan de mensen om je heen dat ze belangrijk zijn voor je. Jouw afstandelijkheid komt volgens hen door jou, maar dat doe je niet bewust.

Veer 3
Je bent onafhankelijk. Je volgt altijd je doelen en dromen, wat een risico is en je bent avontuurlijk. Als je valt, dan sta je makkelijk op. Je merkt geen tegenslagen op, omdat je je bewust bent dat dit ervaringen zijn die je groter, sterker en slimmer maken. Het enige waar je aandacht aan moet besteden is de keuzes in vriendschappen. Je weet hoe je aardig moet zijn tegen iedereen en hierdoor heb je de kwaliteiten om een grote leider te worden.

Veer 4
Je sterke persoonlijkheid is wat je onderscheidt. Je hebt veel verbeeldingskracht en de vaardigheid om met je problemen om te gaan. Je zoekt altijd naar de beste oplossing. Niet iedereen vindt je altijd even leuk omdat jouw persoonlijkheid doet uitstralen dat je overweldigend en autoritair bent. Maar eens mensen je beter leren kennen en je verstaan is dit niet meer het geval. Dankzij je sterke en indrukwekkende persoonlijkheid merken anderen je makkelijk op. Je bent niet makkelijk voor de gek te houden en je komt altijd met goede argumenten. Je verwacht veel van jezelf en houdt van perfectie. Je moet enkel onthouden dat je die verwachtingen niet altijd kan inlossen en daarom moet je van elk moment, elke fout en elke ervaring genieten en daaruit leren. Relax, het is slechts het leven.

Veer 5
Je bent een artiest met indrukwekkende creativiteit en verbeelding. Soms heb je weinig zelfvertrouwen in je vaardigheden en dit verhindert jou om te groeien. Je moet je realiseren dat dit enkel een angst is die je moet overwinnen. Je hebt een goed gevoel voor detail. Je bent een perfectionist en je probeert steeds het beste van jezelf te geven en je verwacht hetzelfde van anderen.