9 manieren waarop laurierbladeren je gezondheid verbeteren

Als je ooit een rustgevende ruimte zoals een yoga studio bent binnengegaan, zul je wellicht opgemerkt hebben dat deze plekken vaak een bepaalde geur hebben. Deze geur maakt die plek extra bijzonder en dit geeft je gewoon een goed gevoel. Maar waar komt dit door? De kans is groot dat de dampen van laurierblaadjes tot deze stemming leiden.

wierook

De blaadjes van laurier worden niet alleen gebruikt voor het koken, maar hebben nog veel meer interessante gebruiksmogelijkheden.  De geur van laurier heeft namelijk een positieve werking op ons lichaam. Zo gebruikten de Romeinen en Grieken al laurier vanwege de genezende eigenschappen van het kruid. Maar hoe pas je het kruid laurier toe? En welke andere eigenschappen heeft het? In dit artikel laten we een aantal manieren zien om laurierbladeren voor je gezondheid te gebruiken. Ik wist niet dat de tip nummer 6 écht werkte! Lees verder op de volgende pagina.

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
13 dingen die je NOOIT in je vaatwasser mag stoppen Stop deze 13 dingen nooit in de vaatwasser, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later? ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op DEZE manier gebruikt.