9 manieren waarop laurierbladeren je gezondheid verbeteren

Als je ooit een rustgevende ruimte zoals een yoga studio bent binnengegaan, zul je wellicht opgemerkt hebben dat deze plekken vaak een bepaalde geur hebben. Deze geur maakt die plek extra bijzonder en dit geeft je gewoon een goed gevoel. Maar waar komt dit door? De kans is groot dat de dampen van laurierblaadjes tot deze stemming leiden.

wierook

De blaadjes van laurier worden niet alleen gebruikt voor het koken, maar hebben nog veel meer interessante gebruiksmogelijkheden.  De geur van laurier heeft namelijk een positieve werking op ons lichaam. Zo gebruikten de Romeinen en Grieken al laurier vanwege de genezende eigenschappen van het kruid. Maar hoe pas je het kruid laurier toe? En welke andere eigenschappen heeft het? In dit artikel laten we een aantal manieren zien om laurierbladeren voor je gezondheid te gebruiken. Ik wist niet dat de tip nummer 6 écht werkte! Lees verder op de volgende pagina.

DIT MOET JE ZIEN
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!