7 tips om zilvervisjes te bestrijden

Zilvervisjes bestrijden is best lastig, maar gelukkig niet onmogelijk. Deze beestjes leven in een warm en vochtig klimaat. In 80% van de gevallen zijn deze insecten dan ook te vinden in de badkamer of keuken. Zilvervisjes zijn niet gevaarlijk, maar kunnen wel schade aanbrengen aan je huis. Geen wonder dus dat u ze zelf wilt bestrijden.

zilvervisje

Heb je al veel last van zilvervisjes? Er hoeven geen chemische middelen aan te pas te komen, want met een paar simpele huismiddeltjes kun je de diertjes ook bestrijden. Op de volgende pagina hebben wij 7 tips gezet die ervoor zorgen dat je binnen no-time geen één zilvervisje meer in je huis ziet rondlopen!

DIT MOET JE ZIEN
15 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 12 eten we allemaal, elke dag... Wist jij dit?
10 remedies om spataderen voorgoed te verwijderen Met deze simpele remedies ben je binnen no-time van spataderen af ZONDER dure operaties!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
12 manieren om je huis altijd geweldig te laten ruiken Laat je huis lekker ruiken in 5 minuten!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!